İşte Fındıklı'daki merdivenleri boyayanlar!...

Beyoğlu Belediyesi yaptığı açıklamada "Fındıklı'daki merdivenleri biz boyamadık" demişti. Twitter kullanıcısı Mertcan Mertbilek'in paylaştığı fotoğrafta ise, resmi görevli oldukları anlaşılan 2 kişi basamakları boyarken görülüyor.

İstanbul Fındıklı'da, Karaköy ve Cihangir arasında gidilmesini sağlayan merdivenlerin bu sabah griye boyanmasının yankıları sürüyor. Beyoğlu Belediyesi yetkilileri "Biz yapmadık, kimin yaptığını araştırıyoruz" demişti. Twitter kullanıcısı Mertcan Mertbilek'in paylaştığı fotoğrafta resmi görevli oldukları anlaşılan 2 kişi, basamakları boyarken görülüyor.

Sosyal medyada geniş yankı bulan olay sonrasında ise Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ın itirafı gecikmedi. Demircan, katıldığı bir televizyon programında merdivenleri belediyenin griye boyadığını itiraf etti.

Twitter'da paylaşılan  fotoğrafta ise, yine aynı merdivenlerde bütün gün nöbet tutan Belediye işçileri bulunuyor. İddiaya göre işçiler, merdivenlerin griye boyanmasının ardından uzun bir süre basamaklarda nöbet tuttular.

Karaköy'de yaşayan 64 yaşındaki orman mühendisi Hüseyin Çetinel tarafından boyanmıştı. "İnsanlar gülümsesinler diye" merdivenleri boyadığını söyleyen Çetinel'in renklendirdiği merdivenler, sosyal medyada da çok paylaşılmış ve pek çok insanı gülümsetmişti.

VATAN İNTERNET SİTESİ


Sadettin Saran'ın kalbini çalan güzel, başka biri çıktı! Hülya Avşar'dan olay olacak sözler Feraye Tanyolaç’tan mahkemeye 'pireli' ve 'fareli' dilekçe Özcan Deniz'in oğlu Kuzey 6 yaşına bastı Nihal Candan cezaevi günlerini anlattı Görüntüsüyle şaşırtan Sertab Erener eleştirilere bozuldu