İzmir'de askeri eğitim uçağı düştü!

İzmir Foça'da, 2’nci Ana Jet Üs Komutanlığı'nda görev yapan KT-1 tipi uçağı denize düştü.

İzmir 2'nci Ana Jet Üs Komutanlığı'nda görevli KT-1 askeri uçağı, eğitim uçusu sırasında düştü. Foça'da deniz açıklarına düşen uçaktaki 2 pilot sağ kurtarıldı.

MSB'DEN İLK AÇIKLAMA: "2 PİLOTUMUZ DA SAĞ"

Milli Savunma Bakanlığı, üzücü gelişme ile ilgili ilk açıklamasını yaptı. MSB'nin Twitter hesabından yapılan açıklamada, "İzmir'deki 2'nci Ana Jet Üs Komutanlığımızda görev yapan KT-1 tipi uçağımız, eğitim uçuşu sırasında henüz belirlenemeyen bir sebeple Foça açıklarında denize düşerek kaza kırıma uğradı. Derhal başlatılan arama-kurtarma çalışması ile 2 pilotumuz sağ olarak kurtarıldı." denildi.

BALIKÇILAR KURTARDI

A Haber Muhabiri Sefer Ayçe, İzmir'den gelişmeleri son dakika olarak aktardı. Ayçe, kazanın nedeninin henüz bilinmediğini, uçağın denize düştüğünü söyledi. Foça'daki kaza sırasında pilotların denize atladığını, balıkçılar tarafından kurtarıldıklarını aktardı.

Hande Erçel, Hakan Sabancı ile Cannes'a gidecek Yeşim Erçetin'nin acı günü! Eşinin cansız bedenini buldu Fevzi Kardeseci'nin ölümü şaibeli mi? Yeşim Erçetin'den ilk açıklama Gonca Vuslateri ve bebeğinin sağlık durumu nasıl? Ebru Şahin ve Cedi Osman'dan bebek sorusuna flaş yanıt Jennifer Lopez konser biletlerini satamıyor