İzzet Antebi - Aslı Turanlı beraberliği kısa mı sürdü?

Sosyetenin en hızlı çapkınlarından biriyken 2009 yılında Didem Sarı ile evlenip jübile yapan ancak 2021 yılında boşanıp sahalara geri dönen iş insanı İzzet Antebi, 'Çapkınlar Ligi'ne adını altın harflerle yazdırmaya niyetli...

Eşinden boşandıktan sonra oyuncu ve şarkıcı Tuvana Türkay ile aşk yaşayan Antebi, ondan ayrılıp rotayı genç oyuncu Aslı Turanlı'ya çevirmişti.




Uzun süren çabalardan sonra geçen ay da güzel oyuncunun gönlünü çalmayı başarmıştı.






Fakat Antebi'nin, geçtiğimiz günlerde Bodrum'da çapkınlıkta olduğunu öğrendim. Bir arkadaşım, Kenan Doğulu'nun Bodrum'daki konserinde Antebi'yi bir kadınla görmüş.


Acaba Aslı Turanlı'dan ayrıldı da hemen yeni bir sevgili mi buldu yoksa uzun süre peşinden koştuğu ünlü oyuncuyu mu aldattı bilmiyorum ama Antebi'nin hızına pes diyorum doğrusu.

BÜLENT CANKURT'UN SABAH GAZETESİ'NDE YAYINLANAN YAZISININ TAMAMINI BURAYA TIKLAYARAK OKUYABİLİRSİNİZ!

Kenan Doğulu'dan Beren Saat sorusuna şaşırtan yanıt Mert Demir ve Serenay Sarıkaya reklam aşkı mı yaşıyor? Şarkıcı Kalben uyuşturucu operasyonunda gözaltına alındı Hollywood dünyası 'dayak' haberiyle çalkalanıyor Cem Garipoğlu'nun koğuştaki son görüntüleri ortaya çıktı Tanyeli: "İyi olmak için elimden geleni yapıyorum"