Kaan Tangöze'ye Survivor'a katılan eski eşi Seçkin Piriler soruldu

Eski eşi Seçkin Piriler'den 2016 yılında olaylı bir şekilde boşanan Duman grubunun solisti Kaan Tangöze, 2018'de Kıvılcım Ural ile dünyaevine girmişti.

Duman grubunun solisti Kaan Tangöze, 2016 yılında şarkıcı Kıvılcım Ural'la dudak dudağa öpüşürken yakalanmış, bunun üzerine Seçkin Piriler, iki çocuğunun babası Tangöze'den boşanma kararı almıştı.





Seçkin Piriler'den boşanan Kaan Tangöze; 2018 yılında bebek bekleyen sevgilisi Kıvılcım Ural ile evlenmişti.


Olaylı boşanma davaları yıllarca magazin gündeminde yerini koruyan eski eşlerden Seçkin Piriler, 2019 yılında eski eşi Duman Grubu'nun solisti Kaan Tangöze’nin kendisini çocuklarının önünde dövdüğü iddiasıyla karakola gitmişti.




Piriler, Tangöze'nin “Darp, hakaret, tehdit, şantaj” suçlarından cezalandırılması için şikayette bulunmuştu.



Seçkin ​Piriler'in 'Beni darp etti' diye suçladığı Kaan Tangöze'den iddialara jet yalanlama gelmişti.






Piriler'i eşi Kıvılcım Ural'a açtığı davayı geri çekmediği için dövdüğü öne sürülen Duman grubunun solisti, mankenin şikayeti üzerine Beşiktaş Büro Amirliği'ne çağrılmıştı.





2 saat karakolda kalan Tangöze, çıkışta "Ben şiddet gördüm. Şiddet yapmadım. Şikayetçi oldum zaten. Her şey ortaya çıkacak. Çocuklarım için her şeyi yapıyorum ve bunlara katlanıyorum" demişti.




Tangöze ve Piriler yıllar içinde olaylı geçmişlerine sünger çekti.


Kaan Tangöze, önceki akşam çocukları ile birlikte Etiler'deki bir AVM'de görüntülendi.





Takvim Gazetesi'nden Doğan Savaş'ın haberine göre
eski eşi Seçkin Piriler'in "Survivor" yarışmasına katılacak olmasından dolayı bir süre çocuklara bakacak olan Tangöze, konu hakkında sorulan sorulara, "İyi akşamlar" demekle yetindi.






Çocukları ile oyun alanında oyun oynayan ünlü şarkıcı, daha sonra evinin yolunu tuttu. 


Aylin Livaneli'nin üçüncü evliliği de sona erdi Nihat Doğan 2 yıl önce evlendiği İranlı eşinden boşanıyor 'Kızılcık Şerbeti'nin Görkem’iyle ilgili son dakika gelişmesi Tarkan - Pınar Tevetoğlu çiftinden 8'inci evlilik yıl dönümünü kutladı Hadise'nin Londra konserinde Beyonce esintisi ABD'de emekli olan kadın Türkiye'de milyoner hayatı yaşıyor