Kaan Urgancıoğlu yapımcısı olduğu belgeselle Altın Portakal’da

Kaan Urgancıoğlu'nun yapımcılığını üstlendiği kuzeni Ali Urgancı’nın belgesel filmi “Kendal’a Bir Heykel”, 62. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde yarışıyor.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre ünlü aktör Kaan Urgancıoğlu, kuzeni Ali Urgancı’nın belgesel filmi “Kendal’a Bir Heykel”in yapımcılığını üstlendi. Belgesel basın sponsorluğunu GAİN’in üstlendiği 62. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde yarışıyor.




Başarılı oyuncu festival kapsamında düzenlenen belgesel film gösterimine eşi Burcu Denizer’le beraber katıldı.

“KAAN BENİ BİR TİNERCİYLE TANIŞTIRDI”

“Tiner bağımlığısı bir karakter hakkında bir docu-fiction” olarak tanıtılan “Kendal’a Bir Heykel”in yönetmeni Ali Urgancı “Kaan (Urgancıoğlu) bir filmde tinerci rolünde oynamıştı. O sırada bir tinerci ile tanışıyor ve bir gün bunun belgeselini çekelim diye kafasına takıyor. Ben de o sırada Barcelona’da film okulundayım, sonra İstanbul’a geldim ve asistanlık yapmaya başladım. Kaan bana, ‘Gel seni Naif ile tanıştırayım, onun belgeselini çek’ dedi. İlk duyduğumda ben çok fazla heyecanlanmadım ama yine de Naif’le tanıştık ve çekime başladık. O çekimler sırasında Kendal ile tanıştık. Kendal bir anda ortaya çıktı, Naif’e selam verdi. Ses tonunu çok beğendim. Naif’e göre sokakla daha bütünleşmiş duruyordu” dedi.

“ROL İÇİN BİR TİNERCİYLE TANIŞMAM GEREKİYORDU”

Kaan Urgancıoğlu ise süreci şu sözlerle anlattı: “Bir tinerciyi oynayabilmek için bir tinerciyle tanışmam gerekiyordu. Naif karşıma çıktı, onunla zaman geçirdik ve hiç beklediğim gibi geçmedi. Naif, bulunduğu durumdan kurtulmayı ya da ona el uzatılmasını bekleyen biri değildi. Ben Naif’ten daha fazla hayat bilgisine sahip değildim. Senaristlerin bu dünyayı hiç bilmediklerini fark ettim…”

Kendal karakteriyle çalışmak için bir muvafakatname imzalattıklarını söyleyen Ali Urgancı, “Onunla çalışmak çok rahattı. İlişkimiz çok keyifli ve verimliydi” diye konuştu.

Eda Ece, Şebnem Bozoklu ile gerginlik mi yaşıyor? Serdar Ortaç ayakta duramıyor Halil İbrahim Ceyhan: "Kıskançlık durumlarını aştık" Giray Altınok, 14 yıllık birikimini açıkladı Ahsen Eroğlu'dan estetik açıklaması Doğu dizisinin 4. Sezon çekimleri başlıyor