Kanserin yolu stresten geçiyor!

"Kanserin vücutta daha hızlı yayılmasına imkan tanıyan stres adeta vücudu otoyola çeviriyor" diyen uzmanlar, stres halinde amansız hastalığın 6 kat daha hızlı yayıldığını belirtiyor. ..

Takvim'de yer alan habere göre her hastalık stresten besleniyor. "Kanserin vücutta daha hızlı yayılmasına imkan tanıyan stres adeta vücudu otoyola çeviriyor" diyen uzmanlar, stres halinde amansız hastalığın 6 kat daha hızlı yayıldığını belirtiyor.

Uzmanlar, şunları söylüyor: "Araştırmalar stres ve kanser arasındaki şaşırtıcı bağlantıyı ortaya koydu. Öyle ki, kanserli hücreler stres düzeyi arttıkça daha çok güçleniyor. Kanser olmak istemeyenler veya kemoterapi görenler stresten uzak durmalı..."
Nihal Candan'dan ses getirecek açıklamalar Seda Bakan'dan eşine akıl almaz tehdit! Serap Belovacıklı hangi ünlü siyasetçiyle evleniyor? 'Bihter' filminin setinde yaşanan olay aylar sonra ortaya çıktı Cem Garipoğlu’nun otopsi görüntüleri ortaya çıktı! Ani bir kararla boşanan Buse Terim ve Volkan Bahçekapılı bir araya geldi