'Kardeşlerim' dizisinin Oğulcan'ı Cihan Şimşek evlendi

Ocak ayında sevgilisi Sinem Şimşek'e Belgrad'da evlenme teklifi eden Cihan Şimşek, nikah masasına oturdu.

ATV ekranlarının sevilen dizisi 'Kardeşlerim'in Oğulcan'ı bu yılın başında sevgilisine gittikleri Belgrad tatilinde evlenme teklif etmişti.

Cihan Şimşek ile Sinem Şimşek Bahçeköy'de dünyaevine girdi.



Çiftin nikah şahitliklerini, Alina Boz, Burak Can, Muhammed Kayku ve İlke Örs yaptı.



Mutlu çiftin düğünlerine oyuncu arkadaşları ve aileleri katıldı.


Tören öncesi sorulara yanıt veren Cihan ve Sinem Şimşek, "Heyecanlıyız biz ya. Aslında hiç heyecan yapmamıştık ama son dakikalar gelince çok heyecan yaptık" diyerek mutluluklarını dile getirdiler.




Düğüne katılan Miray Daner, "Onların mutluluklarına şahitlik ediyor olmak benim için çok heyecanlı ve güzel. Dün heyecandan ben de uyuyamadım" diye konuştu.



Genç oyuncu, "Sizin evlilik isteğiniz oldu mu hiç?" sorusuna "Yok ben istemiyorum şu an ya. Karşı da değilim ama dediğim gibi şu an öyle bir isteğim yok" yanıtını verdi.

Gazinocular Kralı Aslan’ın torunu icralık oldu: 257 milyondan satışa çıktı! Ahmet San, Ajda Pekkan ile ilgili gerçeği ilk kez açıkladı Uyuşturucu iddiasıyla gündeme gelen Feyza Civelek sessizliğini bozdu Necip - Didem Memili çifti: "Bizim yüzüğümüz yok" Meriç Aral ile Serkan Keskin'in evliliği başka bahara kaldı Kenan İmirzalıoğlu'nu setlere döndürecek proje!