Kasadan 200 bin TL çalıp kaçtılar!

Denizli Serinhisar'da kuru yemiş fabrikasına giren hırsızlar çelik kasayı oksijenle keserek yaklaşık 200 bin lira para, çek ve senetleri alıp kayıplara karıştı.

Yeni Asır'dan İhsan Karataş'ın haberine göre kimliği henüz belirlenemeyen hırsızlar, para, çek ve senetleri aldıktan sonra fabrikanın güvenlik kamerası görüntülerini kaydeden diskleri de aldı.

Kasayı kesilmiş halde şirketin temizlik görevlisi bulurken, fabrikada bekçinin bulunmadığı öğrenildi.

Polis, kaçan hırsızları bulmak için çalışma başlattı.

Derin Talu'nun tepki çeken sözleri ünlü çifte soruldu Merve Dizdar: "Evim yıkılıyor" Üç sunucuya uyuşturucu operasyonu kapsamında gözaltı Celal Can Algül ile Cansu Tuman kol kola 50 gündür yoğun bakımda olan Fatih Ürek'le ilgili yeni açıklama Bengü'den boşandığı eşiyle kalpli paylaşım