'Kayahan filmi' İpek Açar ve Beste Açar arasında yeni bir krize yol açtı

Kayahan'ın vefatının ardından yıldızları bir türlü barışmayan merhum sanatçının kızı Beste Açar ve eşi İpek Açar arasında bu kez de 'film' krizi baş gösterdi.

Sabah Gazetesi'nden Evren Abdullahoğlu'nun haberine göre Beste Açar, 2015 yılında vefat eden babası Kayahan'ın hayatını film olarak çekmek istediğini açıkladı.





Herhangi bir yapımcıyla anlaşmadığını belirten Açar, filmde babasının 1969 ile 1990 yılları arasındaki hayatını kesit olarak alacağını söyledi.

Filmde yapımcı olarak da yer almak isteyen Açar'ın Kayahan'ın Balıkesir Gömeç'teki 'Gönül Köşkü'nü 50 milyon liraya satışa çıkardığı ortaya çıktı.




"Babamın evini satıp filmini çekeceğim"
diyen Beste Açar, Kayahan'ın eski eşi İpek Açar Kömürcü ve kızı Aslı Gönül Açar ile de anlaştığını belirtse de İpek Açar ve kızının bu gelişmelerden hiç haberi olmadığı ortaya çıktı.




Ailenin avukatı "Ne evin satışından ne de film çekiminden haberimiz var" diye açıklamada bulundu.

Eda Ece, Şebnem Bozoklu ile gerginlik mi yaşıyor? Serdar Ortaç ayakta duramıyor Halil İbrahim Ceyhan: "Kıskançlık durumlarını aştık" Giray Altınok, 14 yıllık birikimini açıkladı Ahsen Eroğlu'dan estetik açıklaması Doğu dizisinin 4. Sezon çekimleri başlıyor