Kayserispor: 2 Bursaspor: 0

Spor Toto Süper Lig 25. hafta kapanış maçında Kayserispor konuk ettiği Bursaspor'u Bobo'nun attığı gollerle 2-0 mağlup etti. Bursaspor'da Şamil Cinaz, Kayserispor'da ise Yener Arıca kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.

Spor Toto Süper Lig 25. hafta kapanış maçında ligin son sırasında bulunan Kayserispor, Bursaspor'u konuk etti. Ev sahibi Kayserispor 5. dakikada Bobo'nun ayağından bulduğu golle Bursaspor karşısında 1-0 öne geçti. İlk yarıda başka gol olmadı ve Kayserispor soyunma odasına 1-0 önde gitti.

İkinci yarıda da etkili olan Kayserispor'da Bobo 71. dakikada bir kez daha sahneye çıkarak attığı golle skoru 2-0'a getirdi. Bursaspor'da Şamil Cinaz 83. dakikada, Kayserispor'da ise Yener Arıca 90. dakikada kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Maçın geriye kalan dakikalarında başka gol olmayınca Kayserispor, Bursaspor'u 2-0 mağlup etti. Bu skorun ardından Kayserispor puanını 19'a çıkartırken Bursaspor 34 puanda kaldı.

AKŞAM 

Ünlü isimlerin tatil programları belli oldu Görkem Sevindik'in evliliği sessiz sedasız bitti Hande Erçel ve Barış Arduç başrolde buluşuyor Afra Saraçoğlu'nun servetlik kombini sınıfta kaldı! Serenay Sarıkaya büyük heyecanını paylaştı Eurovision finaline saatler kala Hollanda diskalifiye edildi