Kemal Doğulu'dan kardeşi Kadir Doğulu'ya sert sözler

Kadir Doğulu ile kardeş olduklarını ama arkadaş olmadıklarını, diğer kardeşleriyle ise hem kardeş hem arkadaş olduklarını belirten Kemal Doğulu, "İnsanlar arkadaşlarını seçebilir, arkadaşlarından kardeş yapabilir. Kan bağım olan herkesle akraba olduğumu düşünmüyorum, üzgünüm." ifadelerini kullandı.

TV8'de ekrana gelen "Aramızda Kalmasın" programının haberine göre sahne öncesi muhabirlerle sohbet eden Kemal Doğulu, kardeşi Kadir Doğulu ile buzların erimediğini gözler önüne serdi.

Kadir Doğulu ile sadece kan bağlarının olduğunun altını çizen Kemal Doğulu, "Benim sadece kan bağım var. Kardeşimizi seçemeyiz. Öyle doğuyoruz mecburen. İnsanlar arkadaşlarını seçebilir, arkadaşlarından kardeş yapabilir kendine. Kan bağım olan herkesle akraba olduğumu düşünmüyorum, üzgünüm. Bu sadece birinci derece değil bütün akrabalarım için geçerli. İlla kan bağı var diye arkadaş olunmuyor maalesef. Mecburen kayıtlara göre kardeş oluyorsunuz ama bu arkadaş olmanızı gerektirmiyor. Biz de arkadaş değiliz. Ben diğer kardeşlerimle hem kardeş hem de arkadaşım ama onunla değilim" ifadelerini kullandı.



"KADİR, NESLİHAN'I ALDATMADI"

Doğulu'ya kardeşi hakkında çıkan ihanet iddiası da soruldu. Bu konu hakkında sessiz kalmayan ünlü isim, "Kadir bugüne kadar hayatındaki hiçbir kadını aldatmadı, bunu söyleyebilirim. Kardeşimi reddetmiş gibiyim adeta evet ama yiğidi öldür hakkını yeme; ben kardeşimi doğduğu günden beri tanıyorum, hayatı boyunca hiçbir kız arkadaşını, sevgilisini aldatmadı. Neslihan'ı da aldatmadı" ifadesini kullandı.


Hande Erçel 'elti'ye karşı çıktı! Şeyma Subaşı hedefine Kerim Sabancı'yı koydu Gazinocular Kralı Aslan’ın torunu icralık oldu: 257 milyondan satışa çıktı! Mehtap Yılmaz: "Yıldız Tilbe’yi sevmiyorum" Ayşe Kırca: "Doğu ile evli gibiyiz" Onur Seyit Yaran'dan ablasının 'taciz' iddialarına yanıt