Kenan Doğulu Bodrum'da sahne aldı

Marmaris'teki konserinden sonra Bodrum Antik Tiyatro’da sahne alan şarkıcı Kenan Doğulu, söylediği hareketli parçalarla kendisini özleyen hayranlarına unutulmaz anlar yaşattı.

Sözcü Gazetesi'nden Yaşar Anter'in haberine göre Kenan Doğulu konserine “İlk Adımı Sen At” şarkısıyla başladı. Ardından ise “Ara Beni Lütfen”, “Tencere Kapak”, “Kandırdım” gibi en sevilen şarkılarını sevenleriyle hep bir ağızdan seslendirdi.

Doğulu'yu yaklaşık bin 500 hayranının yanı sıra izleyenler arasında annesi Serpil Doğulu, kız kardeşi Canan Doğulu ve eşi Emre Özdemir, oyuncular Pelin Karahan, Ceyhun Fersoy-Begüm Öner gibi isimler vardı.

Derin Talu'nun tepki çeken sözleri ünlü çifte soruldu Serdar Ortaç ayakta duramıyor Giray Altınok, 14 yıllık birikimini açıkladı Merve Dizdar: "Evim yıkılıyor" Doğu dizisinin 4. Sezon çekimleri başlıyor Celal Can Algül ile Cansu Tuman kol kola