Kenan İmirzalıoğlu'ndan kızı Lalin adına flaş karar

Yakışıklı aktör Kenan İmirzalıoğlu, köy okullarında öğrenim gören çocukların yüzünü güldürecek. Ünlü oyuncu, Doğu’da okuyan çocuklar için altı aylık kızı Lalin adına kütüphane yaptırıyor.

Sabah Gazetesi'nden Ömer Karahan'ın haberine göre İmirzalıoğlu ile eşi Sinem Kobal, beş yıl önce evlenmiş ve Ekim ayında doğan kızları Lalin ile mutluluklarını taçlandırmıştı. Çift, kızlarının 40'ı çıktıktan sonra ihtiyaç sahiplerine kırtasiye ve kışlık kıyafet yardımında bulunmuştu. Ünlü oyuncu, bu kez köy okulları için kolları sıvadı.

Kenan İmirzalıoğlu, Doğu'da yer alan köy okullarında öğrenim gören öğrenciler için Lalin adına bir kütüphane açmaya karar vererek eşi Sinem Kobal ile her detayı en ince ayrıntısına kadar düşündü.

Ünlü çiftin çocukların kitapları huzurlu ve rahat bir ortamda okumaları için özel bir dekorasyon hayal ettiği öğrenildi.

Sadettin Saran'ın kalbini çalan güzel, başka biri çıktı! Hülya Avşar'dan olay olacak sözler Feraye Tanyolaç’tan mahkemeye 'pireli' ve 'fareli' dilekçe Özcan Deniz'in oğlu Kuzey 6 yaşına bastı Nihal Candan cezaevi günlerini anlattı Görüntüsüyle şaşırtan Sertab Erener eleştirilere bozuldu