Kılıçdaroğlu kendisine hakaret eden Perinaz Mahpeyker Yaman'ı danışman yaptı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kadın ve aile politikaları konusunda çalışma yapmak üzere Perinaz Mahpeyker Yaman'ı 'genel başkan danışmanı' olarak atadı.

MedyaRadar'ın haberine göre CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun "Kadın ve Aile Politikaları" konusunda Genel Başkan Danışmanı olarak atadığı Perinaz Mahpeyker Yaman'ın yıllar önceki paylaşımlarında Kılıçdaroğlu'na hakaretler yağdırdığı ortaya çıktı.

GENEL BAŞKAN DANIŞMANI OLARAK ATANDI

28 Mayıs seçimlerinden yenilgiyle ayrılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, değişim tartışmaları sonrası partini yönetimini yeniden şekillendirerek danışmanları görevine son vermişti.

CHP liderinin ıslak imzası ile 'Kadın ve Aile Politikaları' konusunda çalışmalar yürütmek üzere 'Genel Başkan Danışmanı' olarak Perinaz Mahpeyker Yaman atandı.

KILIÇDAROĞLU'NA'HAİN VE KANI BOZUK' DEDİĞİ ORTAYA ÇIKTI

Yaman'ın geçtiğimiz yıllarda Kılıçdaroğlu'nu hedef alan bir paylaşımında, 'zavallı, hain ve kanı bozuk' ifadelerini kullandığı görüldü.


Serdar Ortaç ayakta duramıyor Giray Altınok, 14 yıllık birikimini açıkladı Derin Talu'nun tepki çeken sözleri ünlü çifte soruldu Doğu dizisinin 4. Sezon çekimleri başlıyor Merve Dizdar: "Evim yıkılıyor" Şarkıcı Güllü'nün ölümüyle ilgili şok iddia: "İtildiği görüntüler kameramda"