Kimseyi bulamayınca ...

TED Ko­lej­li­ler-PA­OK ma­çın­a gi­den An­ka­ra­gücülü ta­raf­tar­lar, ra­kip ta­kı­mı des­tek­le­yen kim­se­yi bu­la­ma­yın­ca bir­bir­le­riy­le kav­ga et­ti­ler!

Spor sa­ha­la­rın­da en­der gö­rü­le­cek bir olay geç­ti­ği­miz gün­ler­de An­ka­ra’da ya­şan­dı. Er­kek­ler bas­ket­bol­da Ay­kon TED Ko­lej­li­ler, ULEB Av­ru­pa Ku­pa­sı F Gru­bu ma­çın­da Yu­nan eki­bi PA­OK’u ön­ce­ki gün An­ka­ra Are­na’da ko­nuk et­ti. Tem­sil­ci­miz ma­çı 84-65 ka­zan­dı ama An­ka­ra­gü­cü ta­raf­tar­la­rı­nın im­za at­tı­ğı olay, karşılaşmanın da önü­ne geç­ti.

YANLIŞ ANLAMAYLA BAŞLADI

TED Ko­lej­li­ler’in baş an­tre­nö­rü Er­cü­ment Sun­ter’in maç­tan bir­kaç gün ön­ce ba­sın top­lan­tı­sın­da “Hiç ta­raf­ta­rı­mız yok. Ga­li­ba sa­lon­da PA­OK ta­raf­tar­la­rı da­ha çok ola­cak” açık­la­ma­sı­nı “Çok faz­la PA­OK ta­raf­ta­rı ge­le­cek” di­ye an­la­yan An­ka­ra­gücülü ta­raf­tar­lar, ön­ce­ki gün oy­na­nan kar­şı­laş­ma­da yak­la­şık 300 ki­şiy­le sa­lo­na git­ti. An­cak PA­OK’lu kim­se­yi bu­la­ma­yan Sa­rı-La­ci­vert­li­ler, “PA­OK ne­re­de­sin” di­ye te­za­hü­rat yap­ma­ya baş­la­dı. Bu sı­ra­da gru­bun için­den ay­rı­lan ba­zı ta­raf­tar­lar, giz­li­ce ra­kip ta­raf­tar bö­lü­mü­ne geç­ti ve “PA­OK” di­ye ba­ğır­ma­ya baş­la­dı. Ra­kip­le­ri­nin gel­di­ği­ni sa­nan An­ka­ra­gücülü­ler ise bu gru­ba sal­dır­dı.

Po­lis iki ta­ra­fı da he­men dı­şa­rı at­tı. Bu sa­ye­de oyun dur­ma­dı. An­cak olay­lar dı­şa­rı­da de­vam et­ti. Po­lis, TO­MA ve bi­ber ga­zı kul­la­na­rak gru­bu da­ğıt­tı.

PAOKLULAR DA ŞAŞKIN

Bu il­ginç ola­yın ar­dın­dan PA­OK yet­ki­li­le­ri­ne ulaş­tık. Yu­nan eki­bi­nin tem­sil­ci­le­ri yaşanan bu olaylara çok şa­şı­rır­ken, “Yu­na­nis­tan’da ay­nı ta­kım ta­raf­tar­la­rı iki­ye ay­rı­lıp bir­bir­le­ri­ni dö­vü­yor­lar mı” so­ru­mu­za şaş­kın­lık içe­ri­sin­de “Ha­yır” ce­va­bı­nı ver­mek­le ye­tin­di­ler... Fatih Akyel PAOK’un futbol takımında, İbrahim Kutluay ise basketbol takımında ter dökmüştü.

ÖMER OZAN - BATUHAN GÜLŞAH /BUGÜN İNTERNET SİTESİ




Britney Spears sinir krizi geçirince ambulans çağrıldı Çağatay Ulusoy'un dizisi tamam mı, devam mı? Bursa'da, kamyonun çarptığı cipteki anne ile oğlu öldü Hadise paraya para demiyor! Reklam geliri dudak uçuklattı Oktay Kaynarca'nın dizisinde final öncesi büyük sürpriz Dilan Polat tahliye mi olacak?