Kıvanç Tatlıtuğ - Başar Dizer çifti paraya para demiyor!

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, rol aldığı son reklamdan 2 milyon lira aldı. Ünlü oyuncu, markanın tanıtım toplantısını da Başak Dizer’in mekanında yaptırıp eşine 100 bin lira kazandırdı.

Takvim'den Doğan Savaş'ın özel haberine göre rol aldığı yapımlarla özellikle de kadın hayranlarının gönlünde taht kuran Kıvanç Tatlıtuğ, oynadığı reklam filmleriyle de büyük ses getiriyor. Geçtiğimiz ay Mavi Jeans reklamlarında yer alan yakışıklı oyuncu, markayla imzaladığı 1 yıllık anlaşma karşılığında 2 milyon lirayı cebine koydu.

Geçtiğimiz yıllarda da Akbank'la 12 bölümlük reklam filmi için 2 milyon dolara (yaklaşık 7 milyon 300 bin lira) anlaşan Tatlıtuğ, para basmaya devam ederken eşi Başak Dizer'i de unutmadı. Her projesiyle servetine servet katan ünlü oyuncu, artık stil danışmanı eşine de para kazandırıyor... Zira ünlü oyuncu, 'Kıvanç Mavisi' sloganıyla yayınlanan reklam filminin tanıtımının eşinin 'Room and Rumours' adlı mekanında yapılmasını talep etti. Tatlıtuğ'un bu isteği organizasyon yetkilileri tarafından kabul edilince güzel stil danışmanı ünlü isimlerin akın ettiği davet için mekanının kapılarını açarak 100 bin lira kazandı. Ancak Kıvanç Tatlıtuğ'un güzel eşine yaptığı bu jest, ilk değil…

AYLIK 20 BİN'LİK KAZANÇ...

Rol aldığı diziden bölüm başı 130 bin lira alan yakışıklı oyuncunun stilinde de imzası bulunan Başak Dizer, bunun için de aylık 20 bin lira alıyor. Eşinin dizi setindeki kostümleriyle ilgilenen güzel stil danışmanı böylece sahibi olduğu mekandan elde ettiği gelirin dışında her hafta da 5 bin lira kazanıyor.

Magazin dünyasının gözde çifti olmakla kalmayıp en çok kazanan isimlerinden de olan Başak Dizer ve Kıvanç Tatlıtuğ'un çoğu projede birlikte yer alması ise "Aile boyu kazanıyorlar" dedirtti.
Ceyda Düvenci’ye ihanet iddiası soruldu Ümit Erdim ile Seda Erdim boşandı mı? Torbacı, Feyza Civelek'in başını yaktı: "Uyuşturucuyu beraber içecektik" Bu ne israf bu ne şatafat! Tek gecelik oda fiyatı 100 bin TL! İtalyan basınından Hande Erçel’e 10 üzerinden 9 Gazapizm'den film gibi konser