'Kızılcık Şerbeti' dizisinde 'Nursema' gelişmesi

Gold Film’in konusu ve oyuncu kadrosuyla geçen sezona damga vuran "Kızıl Goncalar" dizisinin başarılı bir ismi eylülde “Kızılcık Şerbeti”ne transfer oluyor.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre “Kızılcık Şerbeti” efsane dizi "Aşk-ı Memnu"yu aratmayan sezon finaliyle günlerdir konuşuluyor.

4 oyuncunun ayrıldığı, 5 yeni oyuncunun geleceği dizinin ilk yıldızı Şebnem Bozoklu olmuştu.



Dizinin Meri lakaplı Meryem’i belli olurken bir genç ve başarılı isimle de bayram öncesi el sıkışıldı.



Gold Film’in NOW’da ekrana gelen Kızıl Goncalar’a Affan rolüyle konuk olan ve performansıyla beğeni toplayan Batuhan Yüzgüleç “Kızılcık Şerbeti”ne transfer oldu. 






Yüzgüleç dizide “Firaz” rolünü canlandıracak ve Nursema’yla (Ceren Karakoç) partner olacak. 

Ali Atay ve Hazal Kaya çiftini duygulandıran açıklama Eda Ece, Şebnem Bozoklu ile gerginlik mi yaşıyor? Halil İbrahim Ceyhan: "Kıskançlık durumlarını aştık" Serdar Ortaç ayakta duramıyor Giray Altınok, 14 yıllık birikimini açıkladı Ahsen Eroğlu'dan estetik açıklaması