"Kızılcık Şerbeti" dizisinin yakışıklı oyuncusundan olay haber

Doğukan Güngör kariyerindeki yükselişini sürdürüyor. Başarılı oyuncu peş peşe iki filmde birden konuk oyuncu oluyor.

Bu hafta 31. bölümü seyirciyle buluşacak olan “Kızılcık Şerbeti”nde Fatih rolüne hayat veren ve etkili oyunculuğuyla takdir toplayan Doğukan Güngör, dizinin 2. sezon çekimlerine devam ederken sinema ve dijitalden gelen teklifleri de değerlendiriyor.



Birsen Altuntaş'ın haberine göre geçen hafta MCG Film Medya imzalı “Sadık Ahmet” filmiyle el sıkışan ve gurbetçi bir Türk genci rolüne hayat verecek olan yakışıklı oyuncu bu hafta bir teklif daha aldı.




Doğukan Güngör, Abdullah Oğuz‘un “Zaferin Rengi” filmiyle anlaştı.

Güngör, dev kadrolu filme “Yusuf Fahir” rolüyle konuk olacak.




Çekimleri 9 Eylül’de başlayan filmde Nejat İşler, Yiğit Özşener, Kubilay Aka, Gülper Özdemir, Gonca Vuslateri, Arif Pişkin ve Yılmaz Bayraktar rol alıyor.

Serdar Ortaç ayakta duramıyor Giray Altınok, 14 yıllık birikimini açıkladı Doğu dizisinin 4. Sezon çekimleri başlıyor Merve Dizdar: "Evim yıkılıyor" Derin Talu'nun tepki çeken sözleri ünlü çifte soruldu Şarkıcı Güllü'nün ölümüyle ilgili şok iddia: "İtildiği görüntüler kameramda"