Kızılcık Şerbeti'nin yeni kadrosu büyük gerginlik çıkardı

Gold Film’in dördüncü sezonunda da büyük ilgiyle izlenen dizisi Kızılcık Şerbeti'nde son olarak jenerik krizi yaşandı.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre “Kızılcık Şerbeti” dizisinin ana kadrosunda yaşanan ayrılıklar ve gelen yeni oyuncuların yankısı devam ediyor. 

Gold Film’in dördüncü sezonunda da büyük ilgiyle izlenen dizisinde son olarak jenerik krizi yaşandı.



Sıla Türkoğlu’nun yerine kendi adının yazılmasının bekleyen Doğukan Güngör yeni gelen oyunculardan Seray Kaya’nın adının kendi isminin önüne yazılmasına bozuldu ve dizinin resmi adresini takipten çıktı.



Güngör’ün jenerikte düzeltme yapılana kadar diziyle ilgili hesapları takibe almayacağını söylediği konuşuluyor.

Ali Atay ve Hazal Kaya çiftini duygulandıran açıklama Eda Ece, Şebnem Bozoklu ile gerginlik mi yaşıyor? Halil İbrahim Ceyhan: "Kıskançlık durumlarını aştık" Serdar Ortaç ayakta duramıyor Ahsen Eroğlu'dan estetik açıklaması Giray Altınok, 14 yıllık birikimini açıkladı