'Kral Kaybederse' dizisinin kadrosuna yıldız oyuncular

Gülseren Budayıcıoğlu’nun uzun süredir üzerinde çalışılan "Kral Kaybederse" dizisi ay sonunda sete çıkacak.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre "Kral Kaybederse" dizisi merakla bekleniyor. 

Taylan Biraderler’in yöneteceği OGM Pictures’ın Star için çekeceği yeni dizinin provaları ve cast çalışmaları devam ediyor.

Ertan Kurtaran’ın yazdığı dizide Kenan’ı Halit Ergenç, Fadi’yi Merve Dizdar ve Kenan’ın eşi Handan’ı Aslıhan Gürbüz canlandıracak.



28 Kasım’da sete çıkma planı yapılan dizide Fadi’nin annesini Nalan Kuruçim, babasını ise Cenan Çamyurdu canlandıracak.






Dizide annesi tarafından bir kral gibi yetiştirilen aşktan sabıkalı bir karakter olan Kenan’ın gittiği mekanda garsonluk yapan Fadi’yle sevgili olması hayatını alt üst eder ve her şeyini kaybedince de kendi gerçekleriyle yüzleşir.

Serdar Ortaç ayakta duramıyor Giray Altınok, 14 yıllık birikimini açıkladı Doğu dizisinin 4. Sezon çekimleri başlıyor Mehmet Yılmaz Ak’a iddialı projeden teklif Şarkıcı Güllü'nün ölümüyle ilgili şok iddia: "İtildiği görüntüler kameramda" Merve Dizdar: "Evim yıkılıyor"