Kraliçenin yemekleri X-ray'dan geçiriliyor

İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth için birçok kez yemek hazırlayan aşçı Graham Tinsley, Hello Dergisi'ne verdiği röportajda, sarayda görev yapmanın zorluklarını anlattı.

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre üst düzey devlet görevlilerinin yer aldığı yemeklerde, kraliçeye hazırlanan tabakların X-ray cihazından geçirilerek kontrol edildiğini açıklayan şef Tinsley şunları söyledi: “Sadece kraliyet ailesi için yemek yaptığımızda denetim o kadar sıkı olmuyordu. Ama saraya devlet başkanları geldiğinde güvenlik önlemleri çok artıyordu. Tüm yiyecekleri, kapları, bıçakları ve mutfak ekipmanlarını X-ray cihazından geçirmemiz gerekiyordu. Güvenlik nedeniyle bazı yemeklerin kod adı bile oluyordu!”

Gupse Özay: "Kıskançlıktan geceleri uyuyamıyorum" Tolgahan Sayışman: "Dinamiti fazla koymuşlar, ev patladı" Düzyatan çiftinden trafiğe lüks çözüm Gülenay Kalkan reyting rekortmeni dizinin kadrosunda Cemre Kemer ikinci kez anne oldu Dermatolog Dr. Neslihan Dolar cilt lekelerinde yeni tedavi yöntemlerini anlattı