Lewis Hamilton'dan olay itiraf!

Formula 1 şampiyonu Lewis Hamilton, 'Top Gun: Maverick' filmiyle ilgili şaşırtan bir itirafta bulundu.

Akşam Gazetesi'nin haberine göre "Top Gun: Maverick" filminden teklif geldiğini açıklayan Formula 1 şampiyonu Lewis Hamilton, program çakışmaları ve oyunculuk deneyimi eksikliği nedeniyle rolü reddettiğini açıkladı.



Lewis Hamilton'ın, arkadaşı Tom Cruise'a; "Dostum, eğer bir gün 'Top Gun 2'yi yaparsan, ben filmde temizlikçi bile olurum. Bırak ben de bu işin içinde olayım" dediği Cruise'un da, Lewis Hamilton'ın bu isteğini, 'Top Gun: Maverick'in yönetmenine ilettiği ortaya çıktı.



Sonrasında Hamilton'a 'Top Gun: Maverick'ten pilotluk teklifi geldi. Ama ünlü pilot teklifi reddetti.

Aldığı karar için pişman olan Hamilton; "Birincisi, oyunculuk dersi bile almamıştım. Ve bu filmin hayal kırıklığı yaratan oyuncusu olmak istemiyordum. Ve ikinci olarak, gerçekten ama gerçekten buna ayıracak zamanım olmadı. O, ben olabilirdim" şeklinde konuştu.

Nihat Doğan'ın eşinden boşanma açıklaması Dudak dolgusu yaptıran Nihal Candan'a sert tepki Gonca Derin'in Uğur Akkuş'a açtığı nafaka davasında karar Süreyya Yalçın anne acısıyla sarsıldı Zeynep Bastık - Ali Can Ayyıldız aşkı çabuk bitti Adliyeye sevk edilen Kalben hakkında flaş gelişme