Loris Karius reklam yüzü oldu

Son dönemdeki performansıyla taraftarı kızdıran Beşiktaş'ın Alman kalecisi Loris Karius, önceki gün Nişantaşı'nda reklam çekimindeydi. Ünlü bir spor markasının reklam yüzü olan kaleci, markaya ait kıyafetler ile çekim yaptı.

Son dönemdeki performansıyla taraftarı kızdıran Beşiktaş'ın Alman kalecisi Loris Karius, önceki gün Nişantaşı'nda reklam çekimindeydi. Ünlü bir spor markasının reklam yüzü olan kaleci, markaya ait kıyafetler ile çekim yaptı. Yakışıklılığıyla ilgi odağı olan Alman kalecinin, bu anlaşma için yaklaşık 1 milyon lirayı cebine koyduğu iddia edildi.

Takvim Gazetesi'nden Aydın Hamza'nın haberine göre bu arada Loris Karius'un kendisi gibi Alman olan model aşkı Sophia Thomalla da Türkiye'deki birçok firmadan reklam teklifleri aldığını açıklamıştı.

Fevzi Kardeseci'nin ölümü şaibeli mi? Yeşim Erçetin'den ilk açıklama Yeşim Erçetin'nin acı günü! Eşinin cansız bedenini buldu Gonca Vuslateri ve bebeğinin sağlık durumu nasıl? Eda Ece ve Buğrahan Tuncer'den bebekleriyle ilk poz Yağmur Taktaş'ın cenazesi, otopsi için Adana'daki mezarından çıkarıldı Efsane modacı Yıldırım Mayruk'tan Türkiye'ye dönme kararı