Magazin dünyasını sarsan dolandırıcılıkta yeni gelişme

Ünlülerin bağışladığı eserlerin parasını derneğe vermeyen organizatörlerden bir skandal daha: Arzum Onan’ın bağışladığı heykel, dernek yetkilisinin evine bırakıldı.

Sabah Gazetesi'nden Sonat Bahar'ın haberine göre 'Ödül töreninde skandal' haberinin yankıları sürüyor. 8. Mood Ödül Töreni'nde Umudum Olur musun? derneğine bağışlanmak üzere ünlülerin eserleri satılmış ancak para derneğe ulaştırılmamıştı.

Dernek başkanı Azra Akın, duruma isyan edince gecenin organizatörü Burak Akan, iş insanı olarak tanıtılan Yaşar Yolcular'ın vaatlerini yerine getirmediğini söyledi.

'100 BİN LİRA DEDİ, VERMEDİ'

Organizatör Akan, "Yaşar Yolcular, Arzum Onan'ın heykeline 100 bin TL vereceğini söyledi.

Ancak bu bağış bize ulaştırılmadı. Bunun üzerine Onan'ın heykeli, iade edildi. Nurgül Yeşilçay'ın resmi ise organizasyon alanında teslim edilmek üzere bekletiliyor" dedi.

Dernek yetkilisi Yasemin Kök ise haberin ardından Onan'a ait olan heykelin evinin kapısına bırakıldığını söyledi.

Hande Erçel, Hakan Sabancı ile Cannes'a gidecek Yeşim Erçetin'nin acı günü! Eşinin cansız bedenini buldu Gonca Vuslateri ve bebeğinin sağlık durumu nasıl? Fevzi Kardeseci'nin ölümü şaibeli mi? Yeşim Erçetin'den ilk açıklama Ebru Şahin ve Cedi Osman'dan bebek sorusuna flaş yanıt Dilan Polat tahliye mi olacak?