Maltepe'deki Corona virüs partisine polis baskını!

Pandemi kurallarını hiçe sayan 25 kişilik grup, önceki gün Maltepe'deki bir villada parti düzenledi. Eğlencede sosyal mesafe ve maske kurallarına uyulmadı.

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre gecenin ilerleyen saatlerinde komşular yüksek sesten rahatsız olunca, partiyi polis bastı. İçeride bulunan 25 kişiye, 3 bin 150 TL ceza kesildi.

Polis ekiplerinin evi boşaltmasıyla villadan bavullarıyla maskeli kızlar çıktı. Bu kişilerin evde sürekli kostüm değiştirdikleri öğrenildi.

Partide yapılan aramada bir kişinin sigara paketinden zararlı madde çıktı. Polis ekipleri, şahsı karakola ifadeye götürdü. Baskından sonra evden çıkan kişilerin kostümlü halleri objektiflere yansıdı.

"EĞLENCENİZ BATSIN!"

Olaya şahit olanlar, ülkenin yaşadığı bu zorlu süreçte kuralları hiçe sayanlar için "Partiniz, eğlenceniz batsın!" yorumları yapıldı.

Sadettin Saran'ın kalbini çalan güzel, başka biri çıktı! Feraye Tanyolaç’tan mahkemeye 'pireli' ve 'fareli' dilekçe Hülya Avşar'dan olay olacak sözler Özcan Deniz'in oğlu Kuzey 6 yaşına bastı Nihal Candan cezaevi günlerini anlattı Görüntüsüyle şaşırtan Sertab Erener eleştirilere bozuldu