Manisa ve İzmir'de 'sahte ilan' dolandırıcılarına operasyon: 4 tutuklama

Manisa ve İzmir'de, bir internet sitesi üzerinden verdikleri sahte ilanlarla dolandırıcılık yapan ve polis ekiplerince yakalanan 7 şüpheliden 4'ü tutuklandı.

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce başlatılan çalışma kapsamında; bir internet sitesi üzerinden sahte ilanlar vererek vatandaşları dolandırdığı tespit edilen 2’si Manisa’nın Alaşehir ilçesinde, 5’i de İzmir’de olmak üzere toplam 7 şüphelinin yakalanmasına yönelik operasyon düzenlendi.

Dün sabah 07.00 sıralarında düzenlenen eş zamanlı operasyonda 7 şüpheli yakalanıp, gözaltına alındı.





Şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalarda çok sayıda dokümana el konulurken, 3 kişi emniyetteki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Salihli Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilen E.D.O. (30), A.Y. (53), A.S. (43) ve H.N.Ç. (26) ise çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

DHA

Belçim Bilgin'den sevgilisine aşk dolu bakışlar Hafsanur Sancaktutan ameliyata alındı! Mert Yazıcıoğlu'ndan Özcan Deniz açıklaması Serenay Sarıkaya flaş açıklamasıyla şaşırttı 2 yıllık evliliği biten Ayşegül Çınar yeni sevgilisiyle aşkını ilan etti İbrahim Tatlıses'in torunundan sert sözler: "Yıllardır adil olmayan bir babalık"