Marmaris'teki yangından acı haber!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Muğla'nın Marmaris ilçesinde çıkan orman yangınında, bir vatandaşın hayatını kaybettiğini açıkladı.

Marmaris yangını kısa Armutalan Mahallesi’nde başlayan orman yangını 7 kilometre ötedeki İçmeler Mahallesi’ne ulaştı.

Yangının Beldibi ve Yeşilbelde Mahallelerine sıçramaması için mücadele ediliyor. Çok sayıda konaklama tesisi ile özel konutlar boşaltıldı.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, "Marmaris’te maalesef bir canı, vatandaşımızı kaybettik" dedi.

YANGINI 2 ÇOCUĞUN ÇIKARDIĞI İDDİASI

Marmaris ilçesi Armutalan Mahallesi'nde başlayan orman yangını henüz kontrol altına alınamazken edinilen bilgiye göre yangını oyun oynayan 8-10 yaşlarında içi çocuğun çıkardığı düşünülüyor. Çocukların aileleriyle birlikte emniyet müdürlüğünde pedagog eşliğinde ifadesi alınacağı öğrenildi.

Derin Talu'nun tepki çeken sözleri ünlü çifte soruldu Giray Altınok, 14 yıllık birikimini açıkladı Merve Dizdar: "Evim yıkılıyor" Üç sunucuya uyuşturucu operasyonu kapsamında gözaltı Celal Can Algül ile Cansu Tuman kol kola 50 gündür yoğun bakımda olan Fatih Ürek'le ilgili yeni açıklama