Mehmet Akif Alakurt'tan Cansu Dere'ye yanıt!

Mehmet Akif Alakurt, sosyal medya hesabından "Sıla" dizisindeki eski rol arkadaşı Cansu Dere'nin "Ben o dönem de kendisiyle konuşmuyorum" sözlerine cevap verdi.

MedyaRadar'ın haberine göre kadınlar hakkında söylediği sözlerle büyük tepki çeken Mehmet Akif Alakurt, bir dönem rol arkadaşı olan Cansu Dere'nin "Ben o dönem bile kendisiyle konuşmuyordum" sözlerine cevap verdi.

"OYUNCULUK BÖYLE BİR ŞEY"

Cansu Dere, eski rol arkadaşı Mehmet Akif Alakurt'un Türk kadını hakkındaki tepki çeken açıklaması hatırlatılınca, "Ben o dönem bile kendisiyle konuşmuyordum. O yüzden yorum yapmayayım" demişti. Bunun üzerine Mehmet Akif Alakurt'tan yanıt gecikmedi.

Mehmet Akif Alakurt, Instagram hesabının hikaye bölümünden şöyle cevap verdi: "Kız doğru söylüyor. Oyunculuk böyle bir şey."


Gülenay Kalkan reyting rekortmeni dizinin kadrosunda Gupse Özay: "Kıskançlıktan geceleri uyuyamıyorum" Tolgahan Sayışman: "Dinamiti fazla koymuşlar, ev patladı" Dermatolog Dr. Neslihan Dolar cilt lekelerinde yeni tedavi yöntemlerini anlattı Düzyatan çiftinden trafiğe lüks çözüm Cemre Kemer ikinci kez anne oldu