Mehmet Aslantuğ-Arzum Onan boşanmasında sarışın sosyetik kim? Borçları mı var?

Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan çifti dün 27 yıllık evliliklerini tek celsede bitirdi. Aslantuğ ve Onan çifti duruşmaya el ele geldi.

Beyaz TV'de ekrana gelen "Söylemesem Olmaz" programında 27 yıllık evlilikleri 10 dakika süren duruşma sonunda biten Arzum Onan - Mehmet Aslantuğ hakkında bomba yorumlar geldi.

Pınar Eliçe geçtiğimiz aylarda yaptıkları bir yayında Mehmet Aslantuğ'un 1 buçuk yıl önce cemiyet hayatından; sarışın ama ünlü olmayan bir kadınla yakınlaştığını, Arzum Onan'ın bu yüzden evi terk ettiğini ve o günden sonra çiftin buzları eritemediğini iddia etmişti.



Bugünkü yayında konuşan Eliçe, "Ne yapmaya çalıştıklarını anlayamadığım bir çift. Asla zihnime oturmayan birşeyler var. Bu resim zinimde oturmuyor.

1 ay önce kulağıma gelen olay çok yakın bir şahitten geldi. Bu doğru bir iddia... Sarışın, sosyetik işkadını ile yakınlaşmışlar.

Adliyeye yanyana gitmeyi anlarım ama el ele gitmeyi anlayamam. Ne demeye ele ele gidiyorsunuz? Bunu anlamakta zorluk çekiyorum. Ya borçlarından dolayı bu bir anlaşmalı boşanma veya insanları şaşırtmak adına ters köşe yaptıkları bir olay." ifadelerini kullandı.

Sadettin Saran'ın kalbini çalan güzel, başka biri çıktı! Feraye Tanyolaç’tan mahkemeye 'pireli' ve 'fareli' dilekçe Hülya Avşar'dan olay olacak sözler Özcan Deniz'in oğlu Kuzey 6 yaşına bastı Nihal Candan cezaevi günlerini anlattı Görüntüsüyle şaşırtan Sertab Erener eleştirilere bozuldu