Mehmet Dinçerler gecelerde görüntülendi

Mehmet Dinçerler, Hadise ile olan 5 aylık evliliğini olaylı bir şekilde bitirmişti. Boşanır boşanmaz çapkınlıklarına kaldığı yerden devam eden Dinçerler, bu kez de Bebek'te ortaya çıktı.

Takvim Gazetesi'nden Doğan Savaş'ın haberine göre iki güzelle koyu sohbete dalan yakışıklı, flaşların patlamasıyla panik yaptı.

Yaklaşık iki saat mekanda kalan ve dikkatini iki güzele veren Mehmet Dinçerler, gazetecileri fark edince panik yaşadı.



Kadınların görüntü vermemek için yüzünü saklaması ve hızlı hareket etmeleri dikkat çekti.

Mekan çıkışı yanındakilerle yan yana gelmek istemeyen sosyetik çapkın "Bayanlar avukatım" diyerek hedef şaşırttı.

Görüntülendiklerini anlayan iki güzel çıkışta kaçacak yer aradı.

Derin Talu'nun tepki çeken sözleri ünlü çifte soruldu Merve Dizdar: "Evim yıkılıyor" Üç sunucuya uyuşturucu operasyonu kapsamında gözaltı 50 gündür yoğun bakımda olan Fatih Ürek'le ilgili yeni açıklama Celal Can Algül ile Cansu Tuman kol kola Bengü'den boşandığı eşiyle kalpli paylaşım