Melisa Döngel eski ve yeni halini karşılaştırdı: "Ben, benlikten çıkmışım"

Son dönemde 'Sefo' sahne adıyla bilinen rapçi Seyfullah Sağır ile aşk yaşadığı haberleriyle magazin gündeminde olan Melisa Döngel, hakkında merak edilenleri yanıtladı.

Eski hali çok konuşulan oyuncu Melisa Döngel, estetiklerini tek tek açıkladı.





23 yaşındaki güzel oyuncu, geçtiğimiz gün bir YouTube kanalına konuk oldu. 

"Hakkımda en çok aranan soruların cevaplarını vereceğim" diyen 23 yaşındaki güzel, "Melisa Döngel estetiksiz hali?" yazılı notu kameraya gösterdikten sonra çarpıcı bir açıklamaya imza attı.



Döngel şunları söyledi: "Tamam estetiklerimi açıklayayım o zaman. 'Estetik' de denmez buna aslında... Çenem dolgum var, yanak dolgum var, dudak dolgum var. Biraz da botoks. Ben, benlikten çıkmışım aslında"


Geçtiğimiz yıl öz babası tarafından istismara uğradığını açıklayan Melisa Döngel, bu konuda yıllarca psikolojik destek aldığını açıklamıştı.



Tek başına verdiği mücadelede Kerem Bürsin'in her zaman yanında olduğunu hem kendisine hem de kız kardeşine abilik yaptığını söyleyen Döngel, şu ifadeleri kullandı: "O zamanlarda benim yanımda olup bana abilik yapan, bizden desteğini esirgemeyen her dakika yanımızda olan isim... Benim abimdi, bayılıyorum ona"


Esra Akkaya'nın oğlunun son hali görenleri şaşırttı Ayten Gökçer hayatını kaybetti Nihat Doğan’ın eşi Arzu Doğan ihaneti itiraf etti: "Birçok kadınla ilişkisi var" "Kızıl Goncalar" dizisinde iki ayrılık birden Murat Kurum şakası nedeniyle oyunları iptal edilen tiyatrocuya İBB el uzattı Hasan Can Kaya ve Cem Yılmaz savaşında ikinci perde