Melisa Döngel projeden projeye koşuyor

Ali Atay’ın 25 Film’in yapımcılığında Disney Plus için çekeceği yeni komedi dizisi “8. Aile”nin şubat ayında sete çıkması planlanıyor.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre Ali Atay’ın aynı zamanda ekibiyle beraber yazdığı ve yöneteceği “8. Aile” dizisinde Haluk Bilginer, Serkan Keskin, Çağlar Çorumlu, Hazal Kaya ve Mehmet Özgür oynayacak.





Ali Atay’ın eşi Hazal Kaya’yla beraber ilk kez kamera karşısına geçeceği dizinin kadrosuna Melisa Döngel katıldı.






Başarılı oyuncu dünyanın en zengin 8. Ailesi’nin komik hikâyesini anlatılacağı dizide “Dilan” rolüne hayat verecek.





Projede adı geçen Fatih Artman’ın ise ekipte yer almayacağı öğrenildi.

Ali Atay ve Hazal Kaya çiftini duygulandıran açıklama Eda Ece, Şebnem Bozoklu ile gerginlik mi yaşıyor? Halil İbrahim Ceyhan: "Kıskançlık durumlarını aştık" Serdar Ortaç ayakta duramıyor Giray Altınok, 14 yıllık birikimini açıkladı Ahsen Eroğlu'dan estetik açıklaması