Melisa Döngel ve Afra Saraçoğlu arasında 'Güzel değil' krizi!

"Yalı Çapkını" dizisinin başrol oyuncusu Afra Saraçoğlu için sosyal medyada "Kızın her yeri güzel fakat kız asla güzel değil" yorumu yapıldı. Melisa Döngel de bu yorumu beğendi.

Rapçi Sefo ile yaşadığı iddia edilen beraberliğiyle gündeme gelen ardından adı spor adamı Sergen Yalçın ile aşk dedikodularına karışan genç oyuncu Melisa Döngel sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çekiyor.

Sosyal medyada oldukça aktif olan Döngel son olarak gündemden düşmeyen ve rol arkadaşı Mert Ramazan Demir ile aşk yaşadığı belgelenen Afra Saraçoğlu'na yönelik yazılan bir yorumu beğenmesiyle gündem oldu.




Yalı Çapkını'nın başrol oyuncusuna dair sosyal medyada "Kızın her yeri güzel fakat kız asla güzel değil" yorumu yapıldı. Melisa Döngel de bu yorumu beğendi.

Döngel'in yorumu beğenmesi sonrası Afra Saraçoğlu'nun hayranları genç oyuncuyu yorum yağmuruna tuttu.

Melisa Döngel sayfasından bir özür videosu yayınlayarak af diledi...


Belçim Bilgin'den sevgilisine aşk dolu bakışlar Hülya Avşar'dan olay sözler: "Benden sonra havası kalmadı!.." Hafsanur Sancaktutan ameliyata alındı! Serenay Sarıkaya flaş açıklamasıyla şaşırttı Mert Yazıcıoğlu'ndan Özcan Deniz açıklaması 2 yıllık evliliği biten Ayşegül Çınar yeni sevgilisiyle aşkını ilan etti