Melisa Döngel'den sürpriz itiraf

"Kirli Sepeti" dizisinde Halil İbrahim Ceyhan'la partner olan Melisa Döngel makyaj öncesi yaptığı çarpıcı paylaşımla dikkat çekti.

Ekranın güzel yıldızı Melisa Döngel yakında “Kirli Sepeti” dizisiyle seyirci karşısına çıkacak.





Halil İbrahim Ceyhan‘ın canlandırdığı eşi Murat’la entrikalı bir evliliği olan bir kadına hayat veren Melisa Döngel, sette makyaj yapmadan önce bir tüyosunu paylaştı.




Birsen Altuntaş'ın haberine göre
Döngel, göz altındaki şişliği indirmek için basur kremi kullandığını itiraf ederek eczanelerden alınabilecek kremi paylaştı.




Döngel, “Size çok güzel bir bilgiyle geleceğim. Sabahları uyandığınızda gözlerinizin altı eğer şiş uyanıyorsanız veya hemen gözlerinizin altındaki şişliğin inmesini istiyorsanız basur kremini gözünüzün altına uygulayabilirsiniz. Anında, 5 dakikada gözlerinizin altındaki şişliği alıyor. Bu da benden size yeni bir bilgi…” dedi.

Nihat Doğan'ın eşinden boşanma açıklaması Dudak dolgusu yaptıran Nihal Candan'a sert tepki Gonca Derin'in Uğur Akkuş'a açtığı nafaka davasında karar Süreyya Yalçın anne acısıyla sarsıldı Zeynep Bastık - Ali Can Ayyıldız aşkı çabuk bitti Adliyeye sevk edilen Kalben hakkında flaş gelişme