Mert Demir ve Serenay Sarıkaya reklam aşkı mı yaşıyor?

Serenay Sarıkaya, Mert Demir ile olan ilişkisinin reklam amaçlı olduğu iddialarına sert tepki gösterdi. Sarıkaya; bu konuda "Reklam aşkları milattan öncede kalmadı mı?" dedi

Serenay Sarıkaya'nın başrolünde yer aldığı, dijital platform dizisi, 'Kimler Geldi Kimler Geçti'nin galası gerçekleştirildi.


Habertürk'ün haberine göre Sarıkaya, kırmızı halıda gazetecilerin sorularını cevapladı.




Serenay Sarıkaya'ya Mert Demir ile birlikteliğinin reklam amaçlı olduğu iddialarına yönelik ne düşündüğüne yönelik bir soru yöneltildi.




Sarıkaya, söz konusu iddialara karşı bir hayli kızgın olduğunu dile getirerek; "Böyle şeyler milattan öncede kalmadı mı ya? Gerçek hayatta böyle şeyler var mı? Bana inanması çok güç geliyor, insanların buna inanması da bana çok tuhaf geliyor. Bunlar gerçek hayatta yok ya, ben böyle yaşamıyorum. Hiç yeri değil bunun için. Başka bir zaman daha özel bir yerde inşallah konuşuruz bunu. Bunlar çok konuşulacak şeyler gibi gelmiyor bana. Şu an başka bir şeyin heyecanı var hepimizin üstünde. Bunu da başka bir şeyle bozmak istemem. Keyfimiz çok yerinde, çok teşekkür ederiz" dedi.


Parası olmadığı için Cannes'a gidemeyen ünlü kim? Hande Erçel'e Arzu Sabancı'dan büyük destek Mert Ramazan Demir'in nasıl keşfedildiği ortaya çıktı Sarhoş yakalanan Sıla Türkoğlu'nun ehliyetine el konuldu Real Madrid'in yıldızı Arda Güler aşkını ilan etti "Kirli Sepeti"nin sezon finaline sürpriz oyuncu