Meryem Uzerli setlere sıcak bakmıyor: "Konuk oyunculuğa hayır demem"

Meryem Uzerli, "Belki misafir oyuncu olarak olabilir ya da büyük bir proje gelirse, acayip beni çeken karakter olursa hayır demem." dedi.

Akşam Gazetesi'nin haberine göre ünlü oyuncu Meryem Uzerli, Central Asian University'de düzenlenen etkinliğin onur konuğu olarak Taşkent'e gitti.



Kariyeri hakkında konuşan Meryem Uzerli, "Beni heyecanlandırmayan bir karakter için kendimi yıpratmak istemem. Ama yine de hepimizin çalışması gerekiyor" dedi.




Ardından Uzerli şunları söyledi: "O yüzden belki misafir oyuncu olarak olabilir ya da büyük bir proje gelirse, acayip beni çeken karakter olursa hayır demem. Ama o zaman gerçekten yapımcılarla farklı bir denge bulmam lazım ki, çalışma şartlarım da ona göre olsun. Çünkü benim enstrümanım, kendimim. Ben kendi içimde olan dünyayı ortaya koyuyorum."

Çiçek Dilligil’in çifte sevinci Akbatı’da Anneler Günü için etkinlikler düzenlenecek Hülya Avşar'dan olay sözler: "Benden sonra havası kalmadı!.." Çağla Şıkel, 2 bin 500 TL verip aç kaldı Gupse Özay ile Barış Arduç'u geren "Anneler Günü hediyesi" sorusu Belçim Bilgin'den sevgilisine aşk dolu bakışlar