Mesut Yar: "Datça halkı eğlenecek"

Datça Bağımsız Belediye başkan adayı Mesut Yar, seçim çalışmalarını büyük bir finalle sonlandırıyor.

Deneyimli gazeteci ve televizyoncu Mesut Yar, Bağımsız Belediye başkan adayı olduğunu açıklayarak şu ifadeleri kullanmıştı:

"Merhaba güzel insanlar. Memleket ve Datça sevdamıza ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün teslim ettiği sorumluluk duygusuyla BAĞIMSIZ olarak devam ediyoruz. Bize yetki ve gönül veren herkese sözümüz var; #GülüşeGülüşeKazanacağız"

Seçim çalışmalarını büyük bir finalle sonlandıracak olan Yar, sosyal medya hesabından şu duyuruyu yaptı:



Serdar Ortaç ayakta duramıyor Giray Altınok, 14 yıllık birikimini açıkladı Doğu dizisinin 4. Sezon çekimleri başlıyor Merve Dizdar: "Evim yıkılıyor" Derin Talu'nun tepki çeken sözleri ünlü çifte soruldu Şarkıcı Güllü'nün ölümüyle ilgili şok iddia: "İtildiği görüntüler kameramda"