Milat Gazetesi Ankara Temsilcisi'nden skandal Atatürk paylaşımı!

Milat Gazetesi Ankara Temsilcisi Özlem Doğan, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucu lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü hedef alan bir paylaşım yaptı.

MedyaRadar'ın haberine göre Milat Gazetesi Ankara Temsilcisi Özlem Doğan, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucu lideri Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü hedef aldı.

Özlem Doğan Atatürk büstünün yanında "Doğ ey güneş erit taştan adamı" ifadesinin yer aldığı bir fotoğrafı 'Foto: Boğaziçi Üniversitesi' notuyla paylaştı.


Doğan'ın paylaşımına çok sayıda kişi tepki gösterirken Doğan'dan yeni paylaşım geldi.

Ardahan'da her yıl Atatürk siluetinin görünmesini bekleyenlere ilişkin de Doğan "Oy kullanmaya hakkı olmaları çok üzücü" ifadelerini kullandı.


Doğan tepki çeken ikinci paylaşımında da şunları kaydetti:

"OY KULLANMAYA HAKKI OLMALARI ÇOK ÜZÜCÜ"

"Ardahan'da sözde Atatürk silüetinin görülmesi sebebiyle bu yıl da kutlamalar yapılmış. Sonra bu ilkel aklıevvellerle dalga geçiyoruz diye kızıyorlar.

Şu gölgenin 87 yıl önce ölen Mustafa Kemal’e ait olduğunu düşünenlerin oy kullanmaya hakkı olması çok üzücü ve acınası."

Eda Ece, Şebnem Bozoklu ile gerginlik mi yaşıyor? Serdar Ortaç ayakta duramıyor Halil İbrahim Ceyhan: "Kıskançlık durumlarını aştık" Giray Altınok, 14 yıllık birikimini açıkladı Ahsen Eroğlu'dan estetik açıklaması Doğu dizisinin 4. Sezon çekimleri başlıyor