Müge Anlı Sumru Yavrucuk için harekete geçti!

Programında kayıpları arayan ve cinayet dosyalarını aydınlatan Müge Anlı bugünkü programında usta oyuncu Sumru Yavrucuk için bir çağrıda bulundu. Müge Anlı programında izleyicilerine seslendi.

Usta oyuncu Sumru Yavrucuk'un golden cinsi köpeği Toni kayboldu.

Atv'de yayınlanan "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programında ve "Pati Buldular" sitesinde kayıp havyanları da arayıp bulan Müge Anlı, bugünkü programında Sumru Yavrucuk'un köpeği Toni için çağrıda bulundu.

Sumru Yavrucuk ayrıca sosyal medya hesabından köpeği için "Acil!!! Kuzguncuk bölgesinde köpeğimiz kayboldu. İsmi Tomi... Erkek ve 2 yaşında golden cinsi" duyurusunda bulundu.

Derin Talu'nun tepki çeken sözleri ünlü çifte soruldu Merve Dizdar: "Evim yıkılıyor" Üç sunucuya uyuşturucu operasyonu kapsamında gözaltı Celal Can Algül ile Cansu Tuman kol kola 50 gündür yoğun bakımda olan Fatih Ürek'le ilgili yeni açıklama Bengü'den boşandığı eşiyle kalpli paylaşım