Müge Boz: "Bebeğimizin cinsiyeti..."

Oyuncu Müge Boz, önceki gün Nişantaşı'ndaki bir restoranda görüntülendi. Arkadaşları ile birlikte yemek yiyen Boz, mekan çıkışında habercilerle sohbet etti.

Boz, "Arkadaşlarımla yemeğe geldik, bol bol sebze yedim. Ekmek yemiyorum ama meyveye dayanamıyorum" dedi. Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre hazırlıkların devam ettiğini belirten oyuncu, "Çocuk odasının hazırlıkları başladı. Duvar kağıtlarını seçtik ve mobilyaları sipariş ettik. Bir yandan da taşınma işlerimiz var, malum çocuk olunca biraz daha geniş ev ihtiyacı oluyor" şeklinde konuştu. Henüz baby shower partisi yapmayan oyuncu, "Henüz karar vermedik, 1-2 hafta içinde netleşir. Belki yapmayabiliriz, belli olmaz" ifadelerini kullandı.

Bebeğinin cinsiyetini ve adını sır gibi saklayan oyuncu, "Önümüzdeki günlerde açıklamasını yapacağız, teşekkür ederim" diyerek oradan ayrıldı.

Sadettin Saran'ın kalbini çalan güzel, başka biri çıktı! Feraye Tanyolaç’tan mahkemeye 'pireli' ve 'fareli' dilekçe Hülya Avşar'dan olay olacak sözler Özcan Deniz'in oğlu Kuzey 6 yaşına bastı Nihal Candan cezaevi günlerini anlattı Görüntüsüyle şaşırtan Sertab Erener eleştirilere bozuldu