Muhittin Böcek acil olarak hastaneye götürüldü

Yolsuzluk soruşturması kapsamında Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden alınan Muhittin Böcek, gece saatlerinde acil olarak Antalya Şehir Hastanesi'ne getirildi.

Antalya Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda tutuklu bulunan ve yolsuzluk soruşturması kapsamında Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden alınan Muhittin Böcek, gece saatlerinde acil olarak Antalya Şehir Hastanesi'ne getirildi.

Böbrek, mide ve boyun bölgelerindeki ani rahatsızlıklar nedeniyle hastaneye getirilen Böcek için olağanüstü güvenlik önlemleri alındı.

Prostat büyümesi olan Muhittin Böcek için geçen günlerde ameliyat olması kararı verilmişti.

DHA

Ali Atay ve Hazal Kaya çiftini duygulandıran açıklama Eda Ece, Şebnem Bozoklu ile gerginlik mi yaşıyor? Halil İbrahim Ceyhan: "Kıskançlık durumlarını aştık" Serdar Ortaç ayakta duramıyor Ahsen Eroğlu'dan estetik açıklaması Giray Altınok, 14 yıllık birikimini açıkladı