Murat Boz - Aslı Enver ayrılığının perde arkası

Acun Ilıcalı, katıldığı "Söylemezsem Olmaz" canlı yayınında Murat Boz-Aslı Enver ayrılığı hakkında konuştu. Ilıcalı'nın 'Zorladılar, denediler' sözleri dikkat çekti.

2,5 yıllık ilişkilerine son verdikleri konuşulan ancak herhangi bir açıklama yapmayan Murat Boz ve Aslı Enver arasında yaşananları Acun Ilıcalı anlattı. Ilıcalı, durumu şöyle özetledi: "Ben hayatta kimsenin küs kalmasını istemem. Herhalde şimdiye kadar 150 kişiyi barıştırmış olduğum vardır, ama ilişki olarak düşünmeyin. Barıştırmak için elimden geleni yaparım. Onlarla ilgili durum şu; çok güzel bir ikili.

Bir ilişkiyi zorladılar, denediler. İki iyi insan anlaşamayabilir. Olabiliyor işte böyle şeyler. Ayrılınca 'Allah cezasını versin' deyip iki ay sonra pişman olabilirsin" dedi.

Cem Yılmaz- Hasan Can Kaya atışmasına Şahan Gökbakar da dahil oldu Jeff Bezos nişanlısının 65 milyon TL’lik filmine sahip çıkmadı Sıla Türkoğlu'ndan estetik iddialarına yanıt! Survivor'dan elenen Yiğit Poyraz'dan konuşulan fotoğraf Feraye Tanyolaç'a 'gecekondu kirası' davası! Cem Yenel ve Nil Karaibrahimgil'den hatıra pozu