Murat Boz-Tarkan rekabetinde kazanan kim oldu?

Murat Boz'un Boz'un ‘Janti’ isimli albümünün çıkış parçası yaklaşık 10 milyon defa izlendi. Megastar’ın şarkısı ise 1 milyon 250 binde kaldı.

Takvim'den Özge Gürcan'ın haberine göre her albümüyle müzik listeleri ve dijital platformların zirvesine yerleşen Tarkan'ın hükümdarlığı bozuldu.

Megastar'ı zirveden indiren isim ise uzun zaman önce 6 yıl vokalistliğini yapan Murat Boz oldu. Eğitimi ve yeteneği sayesinde "Tarkan'ın vokalisti" imajından sıyrılmayı başaran Boz'un 8 Nisan'da çıkan 'Janti' isimli albümü, albüm ve dijital platformlarda zirveye yerleşti.

Yakışıklı popçunun albümle aynı ismi taşıyan şarkısının klibinin sadece bir linki, 'youtube'da yaklaşık 9 milyon 500 bin kişi tarafından izlendi. Tarkan'ın albümündeki en sevilen parçası 'Veda Busesi' ise aynı sitede yaklaşık 1 milyon 300 bin kişi tarafından tıklandı.

Murat Boz'un albümü ve şarkıları, İtunes'da da en çok indirilenler listesinde 1 numaraya yerleşti.

İNSTAGRAM'DA DA SOLLADI

Sosyal medyadaki paylaşımlar ve izlenme oranlarının geneline bakıldığında da Murat Boz, Tarkan'dan 1 ay sonra albüm çıkarmasına rağmen Megastar'ı 10'a katladı. Murat Boz, instagram'daki takipçisi sayısında da ünlü sanatçıya fark attı.

Megastar'ın takipçi sayısı 333 bin kişiyken Boz'u instagram'da 4 milyon 300 bin kişi takip ediyor.

Murat Boz'un rakamsal olarak Tarkan'a karşı elde ettiği bu başarısı da "Boynuz kulağı geçti" yorumları yaptırdı.
Efsane modacı Yıldırım Mayruk'tan Türkiye'ye dönme kararı Ameliyata alınan Saruhan Hünel'in sağlık durumu nasıl? Nihat Doğan 2 yıl önce evlendiği İranlı eşinden boşanıyor Aylin Livaneli'nin üçüncü evliliği de sona erdi Tarkan - Pınar Tevetoğlu çiftinden 8'inci evlilik yıl dönümünü kutladı Duygu Nebioğlu'nun Metin Akpınar'a öfkesi dinmiyor