Murat Yıldırım’dan 'yemek' itirafı

Murat Yıldırım, eşi İmane Elbani ile birlikte havyar içerikli krem Royal Caviar Cream'ın, Four Seasons Bosphours Otel'de gerçekleştirilen tanıtım toplantısına katıldı.

Sözcü'den Mustafa Kızgınyürek'in haberine göre Murat Yıldırım, ortağı olduğu markayla ilgili, “Hem gençleştiriyor hem de enerji veriyor” dedi.

Eşinin her an yanında olduğunu ifade eden Yıldırım, “Bana iş hayatımda şans getirdi” derken sözlerine, “Akıcı bir Türkçesi yok ama Türkçe dersleri almaya başladı” diyerek devam etti. “Evde ağırlıklı olarak Fas yemekleri pişiyor” diyen başarılı oyuncu “Türk yemekleri neredeyse yemiyoruz. İmane sık sık kuskus yapıyor. Çayları ve tatlıları da oldukça güzel” şeklinde konuştu.


İntihara kalkışan Dilan Polat ölmek istedi! Serpil Çakmaklı: "İhaneti gözlerimle gördüm" Afra Saraçoğlu'ndan kendisine benzediği için isyan eden Alisa Sever'e yanıt Hazal Kaya'nın annesi mahallede rezalet çıkardı! Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'i görüntülemek isteyen muhabirlere saldırı! Demet Evgar’dan ses getirecek dev bir proje daha geliyor