Muslera geçit vermiyor

G.Saray'ın, F.Bahçe derbisinde kalesinde devleşen Uruguaylı kalecisi, son 9 lig maçında 7 gol yedi. Muslera, bu sezon maç başına 1.12 gol yerken son 3 sezonun en iyi performansını yakaladı

Yeni Şafak'ın haberine göre Fenerbahçe derbisinde gösterdiği performansla Galatasaray'ın zorlu deplasmandan 1 puan çıkarmasında baş rolü oynayan isimlerden olan Muslera, son dönemdeki performansıyla dikkatleri üzerine çekti.

Süper Lig'in ilk 16 maçlık periyodunda kalesinde 21 gole engel olamayan Muslera, ardından çıktığı 9 maçta ise sadece 7 gol yedi.

16 maçlık süreçte 5 maçta kalesini gole kapatabilen tecrübeli kaleci, devamındaki 9 karşılaşmanın ise 4'ünde rakiplere gol izni vermedi. Muslera, maç başına yediği gol ortalamasında da son 3 sezonun en iyi performansını sergiliyor.

Uruguaylı file bekçisi, bu sezon maç başına kalesinde gördüğü gol ortalaması 1.12 oldu. En kötü performansını 1.39 ortalamayla 2015-16 sezonunda yaşayan Muslera, geçen sezon da 34 maçtayediği 40 golle 1.17 ortalama ile mücadele etti. Muslera, 2011-12 sezonunda ise maç başına 0.74 golle en iyi sezonunu yaşadı.
Bülent Şakrak mutluluğu Esra Akpınar'da buldu Rachel Araz ödediği 950 liraya isyan etti! Yağmur Taktaş'ın mezarı açılacak İntihara kalkışan Dilan Polat ölmek istedi! Allan Hakko - Selin Yağcıoğlu aşkı hız kesmiyor Afra Saraçoğlu'ndan kendisine benzediği için isyan eden Alisa Sever'e yanıt