Necip Memili: "Kız babası olmak çok keyifli"

Oyuncu Necip Memili, eşi Didem Dayıcıoğlu ve 1 aylık kızları Asya, önceki akşam Yeniköy'deydi.

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre 'Çukur' dizisinde 'Cumali' karakterini canlandıran oyuncu Necip Memili, eşi Didem Dayıcıoğlu ve 1 aylık kızı Asya ile birlikte önceki akşam Yeniköy'deki bir mekandaydı.

Ailecek akşam yemeği yiyen çift, çıkışta muhabirlerin sorularını yanıtladı. Çok mutlu olduğunu söyleyen Memili, "Dünyanın en güzel şeyi. Allah herkese nasip etsin. Kızımız ile ilk defa dışarıya çıktık" dedi.

Muhabirlerin, "Baba olduktan sonra hayatınızda neler değişti?" sorusuna Necip Memili, "Çok şey değişiyor insanın hayatında. Çok güzel duygular yaşıyorsunuz. Kız babası olmak çok keyifli bir şey" şeklinde yanıt verdi. Memili, gazetecilerin "Asya geceleri çok ağlıyor mu?" sorusunu ise "Onu söylemem, nazar falan değer" şeklinde cevapladı.

Nihal Candan'dan ses getirecek açıklamalar Seda Bakan'dan eşine akıl almaz tehdit! 'Bihter' filminin setinde yaşanan olay aylar sonra ortaya çıktı Serap Belovacıklı hangi ünlü siyasetçiyle evleniyor? Ani bir kararla boşanan Buse Terim ve Volkan Bahçekapılı bir araya geldi Cem Garipoğlu’nun otopsi görüntüleri ortaya çıktı!