Nehir Erdoğan hakkında olay 'Yasak Elma' gelişmesi!

Oyuncu Nehir Erdoğan'ın hayat verdiği "Julia" dizinin son bölümünde tutuklanmıştı.

"Yasak Elma" dizisinde büyük finale haftalar kaldı.


Bir değişiklik olmazsa 29 Mayıs’ta son kez ekrana gelecek olan dizi 6 yıl boyunca her sezon yeniden küllerinden doğmuş ve seyircinin vazgeçilmezleri arasında  yer almıştı.

178. bölümde veda edecek olan dizinin son bölümünde Nehir Erdoğan’ın hayat verdiği Julia Moren cinayet suçuyla tutuklanmıştı.

Bu durum ünlü oyuncunun diziden ayrıldığı yorumlarına neden olmuştu.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün yazdığı diziden Nehir Erdoğan  ayrılmadı. Yıldız her ne kadar bir daha Julia’nın yüzünü görmeyeceğini zannetse de Julia’nın intikam için yeni entrikalar çevireceği konuşuluyor.



Dizinin 173. bölümünde ayrıca seyirciyi sarsacak bir kaza sahnesi olduğu da öğrenildi.

Derin Talu'nun tepki çeken sözleri ünlü çifte soruldu Giray Altınok, 14 yıllık birikimini açıkladı Merve Dizdar: "Evim yıkılıyor" Üç sunucuya uyuşturucu operasyonu kapsamında gözaltı Celal Can Algül ile Cansu Tuman kol kola 50 gündür yoğun bakımda olan Fatih Ürek'le ilgili yeni açıklama