Neslihan Atagül eczane çıkışı görüntülendi

'Bağırsak sendromu sebebiyle başrolünde yer aldığı diziden ayrılan Neslihan Atagül Doğulu, önceki gün Zekeriyaköy'de görüntülendi.

Zekeriyaköy'de bulunan bir eczane çıkışında yeğenini araca bindirmeye çalışan Neslihan Atagül Doğulu, kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

Amerika'nın en çok okunan dergisi HOLA! USA'ya kapak olan Doğulu, "Çok teşekkür ederim arkadaşlar, mutluyuz. Pek söylenecek bir şey de yok" dedi.

Bu durumun Türkiye’de bir ilk olduğunun hatırlatılması üzerine 28 yaşındaki başarılı oyuncu, "Galiba öyle bir şey olmuş" karşılığını verdi.

Milliyet Gazetesi'nden Umut Ünver'in haberine göre sağlık durumuyla ilgili Doğulu, "Artık daha iyiyim tabii. Dinleniyorum, kendimi çok yormayacak şeyler yapıyorum. Ama daha iyiyim" şeklinde konuştu.

Ünlü oyuncu, daha sonra aracının direksiyonuna geçerek uzaklaştı.

İntihara kalkışan Dilan Polat ölmek istedi! Afra Saraçoğlu'ndan kendisine benzediği için isyan eden Alisa Sever'e yanıt Serpil Çakmaklı: "İhaneti gözlerimle gördüm" Hazal Kaya'nın annesi mahallede rezalet çıkardı! Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'i görüntülemek isteyen muhabirlere saldırı! Demet Evgar’dan ses getirecek dev bir proje daha geliyor