Netanyahu, Trump'ın özel temsilcisi ile Gazze'de ateşkes teklifini görüştü

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun, ABD Başkanı Donald Trump'ın Orta Doğu Özel Temsilcisi Steve Witkoff ile Gazze’de ateşkese varılması için önerilen teklifi görüştüğü bildirildi.

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ABD Başkanı Donald Trump'ın Orta Doğu Özel Temsilcisi Steve Witkoff ile görüştü.

ABD basınındaki haberlere göre Netanyahu, Washington'da kaldığı otelde Witkoff ve Trump'ın damadı Jared Kushner ile bir araya geldi.

Yaklaşık 2 saat süren görüşmede, Trump yönetiminin Gazze'de ateşkese varılması için sunduğu teklifin ele alındığı kaydedildi.

DHA 

Serdar Ortaç ayakta duramıyor Giray Altınok, 14 yıllık birikimini açıkladı Doğu dizisinin 4. Sezon çekimleri başlıyor Merve Dizdar: "Evim yıkılıyor" Derin Talu'nun tepki çeken sözleri ünlü çifte soruldu Şarkıcı Güllü'nün ölümüyle ilgili şok iddia: "İtildiği görüntüler kameramda"