Nilüfer'den çok üzücü haber! Konserini de iptal etti

Sanatçı Nilüfer, sosyal medya hesabından sağlık durumuna ilişkin bilgi verdi.

Sanatçı Nilüfer, Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Sevgili dostlar ve değerli kamuoyuna, birkaç gün önce başlayan yüksek ateş ve beraberindeki semptomlarla, maalesef Covid virüsüne yakalandığımı öğrendim. Hastanede tedavim devam ediyor ama değerli doktorlarımızın da gayretiyle en kısa zamanda iyileşme sürecimi tamamlayacak ve yeniden buluşacağız. Bu yüzden, 22 Eylül Kuruçeşme Açık Hava konserimi, 14 Ekim'e ertelemek zorunda kaldım. En kısa zamanda, bir arada, yeniden buluşmak dileğiyle..."


Hastanede tedavisinin devam ettiğini belirten Nilüfer, 22 Eylül'de Kuruçeşme'de yapılacak konserini iptal ettiğini duyurdu.




Sacitaslan.com olarak Nilüfer'e acil şifalar dileriz...

Serdar Ortaç ayakta duramıyor Giray Altınok, 14 yıllık birikimini açıkladı Derin Talu'nun tepki çeken sözleri ünlü çifte soruldu Doğu dizisinin 4. Sezon çekimleri başlıyor Merve Dizdar: "Evim yıkılıyor" Şarkıcı Güllü'nün ölümüyle ilgili şok iddia: "İtildiği görüntüler kameramda"